در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (170 امتیاز)
با سلام. من پدر خانواده  شش نفری هستم،و برای خودم و اعضا خانواده ام دو تا بیمه عمر ثبت نام کردم.  یکی اواخر سال 95 ویکی مرداد 96. یعنی الان دو تا بیمه عمر با مبالغ و قرارداد مختلف داریم،

 در بیمه عمر اولی  صد هزارتومان ماهیانه و مبالغ فوت و حادثه بالا ( فوت 29 برابر سرمایه،  حادثه سه برابر فوت)  در بیمه عمر دوم مبلغ یکصد و سالیانه پرداخت میشه و بیشتر به فکر سرمایه گذاری و پس انداز بودیم تا مبالغ بیمه فوت طبیعی و حادثه،  ایندفعه میخام با بیمه سومی که بانکی به همین نام داریم قرارداد جدید ببندم( در قرارداد سوم سرمایه گذاری وپس نداز مهمتر است).

سوال این است قرارداد جدید ببندم یا مبالغ دو بیمه قبلی را بالاتر کنم؟

میدانم که مبالغ فوت وحادثه ماکزیمم داره و از مبلغ چهارصد میلیون بیشتر نمیشه حتی اگر پنج قرارداد بیمه عمر داشته باشی. متشکرم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از بابت دید بسیار خوب شما به بیمه های زندگی بسیار خوشحالم و خدمت تون تبریک میگم،ولی میخواستم از حضورتون سوال کنم که چرا از بین اعضای خانواده ۶ نفری،سایرین رو بیمه نمیکنین؟؟!!

از نظر بنده بعنوان یه کارشناس،شما بهتره که برای همه اعضای خانواده یه بیمه نامه ثبت نام کنین و در صورتیکه وجه اضافی برای ثبت نامه بیمه بعدی خودتون داشتین،یه بیمه با حق بیمه موردنظر و سپرده ای جداگانه در کنار اون حق بیمه ثبت نام کنین.

اگر شما وجه اضافه تون رو به بیمه نامه قبلی اضافه کنین،پوششهای بیمه نامه تون هم زیاد شده و اندوخته تون کاسته خواهد شد.

پس حتما بیمه نامه ای جدید با شرایطی که خدمت تون عرض کردم ثبت نام کنین با شرایطی که خدمت تون عرض کردم.
البته این رو هم خدمت توندعرض کنم که در صورت تمایل به افزایش سرمایه فوت بیشتر از ۴۰۰ میلیون و در صورت سلامت بودن شما،با کسب مجوز از مرکز تا ۶۰۰ میلیوندهم امکان برقراری بیمه نامه خواهد بود.
در قرارداد جدید ما براتون بیمه نامه رو با حداقل پوشش ها طراحی نموده تا بخش پس اندازی بیمه تون افزایش پیدا کنه.

در صورت تمایل فرم پرسش نامه عمر رو پر بفرمایین تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل شده و در صورت موافقت،ثبت نام  بیمه نامه تون انجام بشه.