در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام

بنده حدود 15سال در مغازه وکارگاهای کارفرمایم مشغول کارمیباشم که با وجود موفقیت و توسعه کارگاهش (از یک نفر به حدود 20نفر که بیشتر غیرمجاز افغانی هستند)همچنان از پرداخت مزایا و عیدی ثنوات سربازمیزندو رسید محضری و دستی متعدد میگیرد و فقط یکبار هنگام دریافت رسید محضری مبنی بر تصفیه  پانصد هزار تومان پرداخت کرد،

آیا با ظبت صدا یا تصویر یا مکالمه تلفنی هنگام دریافت رسید اجباری بعدی و ذکر رفتار چندین ساله اش  به حقم برسم؟

بطور خلاصه وحدت رویه در مورد رسید محضری و استناد به صدا و تصویر ظبت شده به چه شکل میباشد؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درماده 86 آیین دادرسی کارتشخیص ارزش وتاثیرآن دراثبات ادعابامراجع است چنانچه مراجع دلایل ارایه شده راموثردراثبات ادعاندانندو یااستدلال ازترتیب موضوعاتی که احتیاج به تحقیق داشته باشد مرجع می تواندامورمربوط را به گزارش تحقیق منوط نماید.