در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
آیا افغان های ساکن ایرن می توانن تحت پوشش بیمه عمر پاسارگاد قرار بگیرن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

هر یک از اتباع سایر کشورهایی که در ایران ساکن هستن،اگر دارای مجوز اقامت قانونی نظیر پاسپورت،ویزا،کارت آمایش و .... باشن،که تاریخ اقامت معتبر داشته باشه،میتونن بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد رو ثبت نام کنن.

ضمنا باید مشخصات کامل ذینفع های بیمه نامه تون رو داشته باشید تا پرسش نامه ثبت بشه.

در صورت تمایل به ثبت نام،لطفا فرم مربوطه رو از طریق سایت پر کنین تا با شما تماس بگیرم.