در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
آیا اتباع افغانی دارای کارت آمایش و کارت کار می توانند بیمه عمر بخرند
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی و سایر اتباع کشور همسایه،افغانستان سلام،وقت بخیر.

تمامی اتباع سایر کشورها در نظر داشته باشند که اگر کارت اقامت،پاسپورت و مجوز اقامت در ایران داشته باشند(حتی بصورت محدود)،می توانن از مزایای بیمه های زندگی استفاده نموده و ثبت نام نمایند.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر حتما با بنده تماس بگیرین.