در سایر توسط
ببخشی من یه دخترم و پدرم سنش بالاست کارت کار نداره حالا من چطور میتونم خودمو بیمه کنم
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام و روزتون بخیر

دوست عزیز، شما برای بیمه شدن میتونید با تهیه بیمه عمر و تشکیل سرمایه، با پرداخت درصدی از درآمد ماهانه تون، بیمه تهیه کرده و پس اندازی برای آینده تون داشته باشید. به شما توصیه میکنم با توجه به سطح درآمدی تون حدود 10 الی 15 درصد درآمد رو برای بیمه تون کنار بگزارید. اینطوری میتونید با هجده الی بیست  سال سنوات بیمه ، بازنشته بشید.

برای تهیه دفترچه درمانی هم در کنار بیمه عمرتون حتما اقدام به تهیه دفترچه بیمه سلامت بصورت رایگان کنید.