در شرکت بیمه توسط
می خواهم بیمه عمر و سرمایه گذاری از بیمه پارسیان بخرم. آیا راضی هستید ؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز در مورد بیمه پارسیان سوال فرمودید لازمه یه توضیحاتی خدمتتون عارض بشم

در بیمه عمر 2 بحث مطرحه یکی بحث پوشش های درمانی و دیگری بحث سرمایه گذاری

بیمه پارسیان و اکثر شرکتهای دیگه بخش درمانی شون تقریبا شبیه هم دیگه هستن

اما در بخش سرمایه گذاری و سود دهی بیمه پارسیان در سالهای گذشته بالاترین میانگین سود یعنی 25% رو بازپرداخت کرده

و اگر متاهل هستید طرح خانواده بیمه پارسیان و بنده پیشنخاد میدم که مزایای فوق الاده ای داره

و با نگاهی به سابقه شرکت و سهامداران وسطح توانگری شرکت بیمه پارسیان باید عرض کنم که حتما از بیمه تون در آینده راضی خواهید بود

و از همین الان بهتون تبریک میگم برای  انتخاب درستتون