در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام.

آیا بعداز رای قطعی اداره کار برای پرداخت بیمه کارگر و ارسال برگ تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه و جریمه ی آن که به مدت ۱۳ ماه بوده و مبلغ ۱۲ میلیون تومن و مهلت ۳۰ روزه برای پرداخت وجه میشه اعتراض گذاشت؟

اخه از یکی از مسئولین بیمه شنیدم اگه کارگر بعداز ترک کار و اشتغال به کار دیگه بیمه شده باشه میشه اعتراض گذاشت و بجای۱۲ میلیون میتونیم ۳ میلیون پرداخت کنیم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

بله میشه روی مبلغ و نحوه محاسبه اعتراض کرد. ولی اشتغال کارگر باعث کم شدن حق بیمه نخواهد شد مگر اینکه در اون مدت 13 ماهی که حکم اداره کار رو گرفته از طرف جای دیگه براش بیمه رد شده باشه که شما مجبور نیست برای اون ماه ها دوباره حق بیمه پرداخت کنید