در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام بنده حدود 15ماه در کارگاهی مشغول به کار شدم که بعد از تسویه حساب متوجه شدم کارفرما 4ماه بیمه برای من پرداخت کرده بعد از طرح شکایت و اعلام رای به نفع بنده قرار بر این شد که کارفرما تمام حق بیمه معوقه بنده را پرداخت نماید-

 حالا بعد از گذشت یک سال هنوز این سابقه در پرونده بنده نیامده است -

 این تاخیر را باید از کجا پیگیری کنم؟

 و اینکه میتوان شکایت مجددد نمود یا خیر؟

 لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
شکایت برای همان موضوع امکان ندارداما اگرجنانچه کارفرما نسبت به رای اقدامی بعمل نیاورده می توان تقاضای اجرای رای را ازمراجع قضایی به موجب مواد180و183قانونکاررانمود.