در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در سال 91 در پروژه ای کار میکردم که از پرسنل پیمانکار بودم،پیمانکار بدلیل مشکلات مالی در اذر ماه قراردادش را با کارفرما پایان داد و با تمام پرسنل تسویه حساب کرده،نماینده تام الاختیار کارفرما پس از به راس امور رسیدن و در مقام مدیریت پروژه،همکاری را با همان پرسنل را شروع کرده

 ولی از 15 آذر تا اول فروردین 92 بیمه رد نکرده (به مدت 3 ماه و نیم ) و به بنده هم اطلاع ندادند،ولی الان که شکایت کردم در اداره کار،معتقدند که چون در تاریخ 92/1/1 شرکت پیمانکاری شان را ثبت کردند،ملزم به رد کردن بیمه نیستند.
  آیا اگر تاریخ ثبت شرکتشان 92/1/1 باشد حق با آنهاست ؟

اگر حق با آنهاست سابقه بیمه بنده چه میشود ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر هم شرکت ثبت نشده باشد وشما بتوانید ادعای خود را براساس اسناد ومدارک از قبیل فیش حقوق وغیره اثبات کنید کارفرما باید از شروع به کار حق بیمه شما را واریز کند