در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من چون از کار بیکار شدم دارم از بیمه بیکاری استفاده میکنم ومیخواهم تا کاری پیدا کنم موقتا یا راننده اژانس یا تاکسی اینترنتی اسنپ شوم

 حال میخواستم بدانم اگر این کارها را موقتا انجام دهم بیمه بیکاری من قطع میشود یانه ربطی به هم ندارند و مانع قانونی از طرف اداره کار نیست
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرچنانچه تامین اجتماعی واداره کارپی به اشتغال شماببرند به هرحال شاغل شدن باعث قطع بیمه بیکاری خواهدشدمضافا"درماده 9 ایین نامه بیمه بیکاری دارای شرایط درزمان میزان حقوق ومزایای کمترازمقرری راپیش بینی نموده است