در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام /من در دو کارگاه( الف )و (ب )غیر همزمان کار میکردم : 1- از کارگاه (الف)قراردادم درآخرمهر خاتمه  یافته داست واز اول آبانماه 5 ماه بیمه بیکاری گرفته ام وادامه دارد . 2 - در کارگاه( ب ) طی 2قراردادکتبی 3ماهه و12 ماهه درآخر بهمن ماه امسال  خاتمه یافته است .کارفرما ی کارگاه (ب)30%درصد حق بیمه به تامین اجتماعی واریز نکرده ودرسابقه ام وجود ندارد ،عیدی   اضافه کاری هم نداده است .

آیامن از کارفرمای کارگاه (ب )شکایت کنم بیمه بیکاری من قطع میشود ؟

راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. شخصی که بیمه بیکاری دریافت می کند، به معنی این است که مشغول بکار نمی باشد. لذا اگر شما شکایت کنید و اداره کار به سازمان تامین اجتماعی تخلف شما را گزارش بدهد مسلما بیمه بیکاری شما قطع خواهد شد. در غیر این صورت تا زمانی که تامین اجتماعی از این موضوع مطلع نشود، بیمه بیکاری به دلیل شکایت شما قطع نخواهد شد.