در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
شخصی در یک شرکت پخش کار می کند و سمت ایشان راننده می باشد.باتوجه به اینکه جهت شغل رانندگی بیرون از شرکت مشغول بکار می باشد

 و کارفرما بر ساعات کاری ایشان نظارت ندارد (ممکن است در بین ساعات کاری استراحت یاامور شخصی بپردازد) می تواند از کارفرما طلب اضافه کار نماید؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
بعضی ازشغل هادارای ماهیت تناوب کاردراختیارکارگراست که درماده 54قانونکارهنگام شروع وخاتمه را15ساعت درشبانه روز تعیین نموده وذکرتوافق طرفین باتوجه به نوع کاروعرف ملاک قرارگرفته است