در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.

شخصی که در تاریخ 1396/7/1 ترک کار کرده و چون  لیست بیمه یک ماه عقب تر است یعنی بیمه شهریور ماه در مهرماه ارسال میشود.

حال برای وارد کردن ترک کار باید در آبان ماه که بیمه مهر را ارسال میکنیم تاریخ ترک کار را وارد  و تمامی فیلدها را صفر وارد کنیم؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

خیر در آبان باید نام وی در لیست باشد و ترک کار را ثبت و تمام ایتمهارا صفر ثبت کنید و در آذر ماه میتوانید نام کارمند را از لیست خود حذف کنید اما ترک کار در ابان حتما باید در لیست ارسالی به تامین اجتماعی اعلام گردد