در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
با سلام
من در تاریخ 18-8-95 بیمه موتورم را تمدید کردم ودر تاریخ 25-3-96 تصادف کردم و ساق پایم شکست و پلاتین گذاشتم خودم هم مقصر حادثه می باشم من چند روز دیگر نوبت معالجه مجدد پزشک قانونی دارم

 آیا من شامل قانون جدید شخص ثالث برای گرفتن دیه راننده مقصر میشوم یا نه
میخواهم اگر شامل این قانون میشوم ادامه کارهایم را انجام دهم
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
شما بهتراست که پیگیر دریافت خسارت باشید چون حتی با قانون قبل هم به شما خسارت تعلق میگیرد.