در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده در شرکتی کار میکنم که هر یک ماه با پرسنل قرارداد میبنده ، عیدی و سنوات 95 بعد از گذشت 6 ماه از سال پرداخت نشده ، وقتی سوابق بیمه رو هم چک میکنیم چندین ماهه که بیمه واسمون رد نشده ، چند ماه حقوق ندادن و الان با این شرایط نمیتونم کار کنم ، قرارداد جدیدی باهاشون نبستم ، شرکت بی پول شده و اصلا اهمیتی نمیده به تسویه حساب با کارکنانش

، میخوام بدونم میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟

محل شعبه بیمه ما در یک استان دیگه هست و من نمیتونم برای کارای بیمه به اون شهر برم چون امکانش رو ندارم ، حالا باید چکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
1/ عدم ارسال لیست بیمه براساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری کارگرازمزایای حمایتی محروم نمیگردد،تامین اجتماعی موظف است حمایت های لازم رابعمل آوردوحق بیمه راازکارفرماوصول نماید

2/استفاده ازمقرری بیمه بیکاری بدون میل واراده بیکارشدن میباشد درصورتی که ترک کار،استعفاوقصورداشته باشیدبیمه بیکاری برقرارنمیگردد.

3/ محل درخواست بیمه بیکاری محل انجام کارمیباشدکه بایستی به اداره کارمحل مراجعه گردد، باقراری بیمه بیکاری وپرداخت اولین مقرری ماهانه امکان انتقال پرونده به محل سکونت امکان پذیراست.