در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

 در سايت هاي مربوط به بيمه اختياري ذكر شده حداکثر سن 50 سال واگر متقاصي بيش از 55 سال داشته باشد بايد حق بيمه مازاد بر 55 سال را بپردازد  با توجه به اين قانون حداکثر سن براي ثبت نام ببمه اختياري 50 سال است با 55 سال؟
توسط (100 امتیاز)
با تشكر از لطف شما.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام حداکثر سن در زمان تقاضا برای مرد وزن ۵۰سال بود که در تاریخ ۸۶/۱۱/۲۰برای مرد وزن ۵۵سال مشخص شد ومجدد آخرین تصمیم در تاریخ۸۹/۱۱/۱۱حداکثر سن برای مرد وزن ۵۰سال تعیین شد