در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
با سلام

 چرا رای هئیت حل اختلاف تا ۳ ماه فرصت دارد که در دیوان عدالت مورد شکایت و دادخواست قرار گیرد

 مثلا شاید شخصی فراموش کرده و یا اصلا توجهی به تیتر پایین آن نکرده است  واین ایا قانونی است چرا  و راهکار چیست  +AB
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به موجب قانون آئین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال1392 مهلت اعتراض راجع به آرای مراجع شبه قصایی برای اشخاص مقیم داخل کشور3ماه ازتاریخ ابلاغ رای وبرای  اشخاص مقیم خارج ازکشورشش ماه میباشد.قبل ازسال92 برای اعتراض ازآرای مراجع شبه قضایی مهلت خاصی پیش بینی نگردیده بود