در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من نیاز به سابقه کار برای مهاجرت دارم. خودم به صورت فریلنسر طراحی وب سایت انجام میدهم و هیچ سابقه بیمه ای ندارم . 5 سال پیش شرکت مسئولیت محدود ثبت کردم  مدیرعامل بودم  و مالیات هم تا کنون همه سال داده ام  اما بیمه رد نکردم و تا امروز هم از شرکت استفاده ای نکردم.

سوال اول : آیا میتوانم از آن شرکتی که ثبت شده و تاکنون فقط سالیانه مالیات برایش پرداخته ام سابقه بیمه ای به روشی دربیاورم حق بیمه را کلا پرداخت کنم  و یا هر روش دیگری ؟
سوال دوم :محل ثبت شرکت ساختمان مسکونی دو طبقه و مالک همه طبقات خودم هستم و فقط طبقه دوم استفاده می شود و طبقه اول به عنوان انبار است. اگر بخواهم برای آن شرکت از ابتدا اقدام کنم و کدکارگاه بگیرم و بیمه رد کنم آیا بازرس ارسال می کنند برای بررسی مکان ؟ آیا اگر ببینند که فعالیت نداریم کد کارگاه نمی دهند ؟
چه روشی شما پیشنهاد می کنید؟
توسط (420 امتیاز)
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در خصوص سوال شما بهتر است با بید برگ تماس و درخواست مشاوره نمایید اما بطور اجمال اولا مدیرعامل امکان شکایت از شرکت را طبق قانون تجارت ندارد اگر رای اداره کار گرفته شود بازرسی بعدصورت نمیگیرد

شروع خواسته تا اتمام خواسته زمان زیادی را در بر داشته و باید بررسی نمایید برایتان چقدر میتواند مثمرثمر باشد برای احیا و ایجاد خواسته حدود 40میلیون باید بعنوان حق بیمه به تامین اجتماعی پرداخت شود