در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)

با سلام
در ماموریت
 ضمن این که هزینه های درمانی اعم از هزینه های قبل از بیمارستان (مانند ویزیت و دارو و اندوسکوپی و ...) و هزینه های بیمارستانی (مانند بستری در ICU، بستری در بخش، سی تی اسکن و ...) بر عهده کیست؟ کارفرما یا بنده یا بیمه؟ ضمنا بیمه بنده نیز به صورت حداقلی پرداخت شده است.
برای ایام بیمارستان درخواست مرخصی استعلاجی نمودم. آیا مرخصی استعلاجی بدون مراجعه به سازمان تامین اجتماعی، 3 روز است یا 6 روز؟

پیشاپیش بابت پاسخگویی و مشاوره، سپاسگزارم

سوال مربوط به:

چه راهکاری برای دریافت حق ماموریت خارج از کشور وجود دارد

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
هزینه های درمان بر عهده کارگر است ولی نهایتا کارگر میتواند از تامین اجتماعی پیگیری و هزینه ها را پس بگیرد.