در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام

من با موتور بودم تصادف کردم پام شکست و مقصر شدم.اعتراض زدیم کارشناس 3 نفره گرفتیم بازم منو مقصر کردم دوباره اعتراض زدیم و از همونا درخواست نظریه تکمیلی کردیم بازم منو مقصر کردن.منم رضایت دادم و پرونده رو مختومه کردم.امروز نشستم آیین نامه رانندگی رو خوندم دیدم کارشناسان یه موردی رو یادشون رفته لحاظ کنن که اگه لحاظ می کردن اون طرف مقصر می شد و من می تونستم دیه بگیرم.حال سوال این جاست برای این که این مورد مطرح بشه باید از کارشناسان شکایت کنم یا از دادیار یا این که کار دیگری انجام دهم؟

خواهش می کنم کمکم کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
ارزوی صحت و سلامت براتون دارم
میشه بفرمایید چه مطلبی بوده که شما خوندید و به این نتیجه رسیدید ؟
شما مگه خودتون بیمه ندارید ؟
عموما پس از اعلام رضایت به جریان انداختن پرونده کاری بسیار سخته اما نشدنی نیست . چون شما با اعلام  رضابت تمام حقوق خودتون رو میبخشید .