در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
سلام

از قانون بازنشستگی زنان با ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه استقاده کردم و شامل بازنشستگی شدم . پایان کارم را از اداره گرفته که پایان کار را به بیمه ۱ . ۶ . ۹۶  اعلام کردند و من اخرین روز کاریم ۳۱ . ۵ بود ولی تا الان ۲۸ . ۶ . ۹۶ شرکتی که کار میکردم بیمه مرداد را واریز نکرده که من به شعبه تامین اجتماعی برای ادامه کار بازنشستگیم مراجعه کنم.
اولا تا چه زمانی شرکت باید حق بیمه را پرداخت کند
ثانیا برای من با این وجود که حق بیمه مردادماه هنوز پرداخت نشده و من نامه پایان کارم (که تاریخ ۱ . ۶ . ۹۶ اعلام شده ) را دو هفته قبل به بیمه تحویل داده ام مشکلی ایجاد نمیشود برای بازنشستگیم ؟
تشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مهلت ارسال بیمه مرداد تا پایان شهریور می باشد. ممکن است لازم باشد تا بیمه شهریور هم تا پایان مهر ارسال شود تا از ترک کار شما اطمینان حاصل شود و بعد از آن نسبت به واریز حقوق شما از اول شهریور اقدام شود.