در بازنشستگی و مستمری توسط (400 امتیاز)
با سلام

 من در دو شرکت متفاوت سابقه کار سخت و زیان اور دارم در یکی مدت 6 سال و دیگری مدت 13 سال
6 سال از 70 تا 76 و دومی از 76 نت 88
سابقه فعلی من با خدمت سربازی الان 28 سال واندی هست و سنم هم 48 سال حالا سوالم اینه
من می تونم فقط از سابقه سخت یکی از شرکت ها که 6 سال سخت و زیان آور هست استفاده کنم و بازنشسته بشم
چون شعبه تامین اجتماعی قبلا میگفت میشه اما الان  میگه باید از هر دو تا استفاده کنی و  مبلغش رو پرداخت کنی و اینجوری سابقه ام از 37 هم رد میشه
و مبلع پرداختی من 4 درصده یا 8 درصد
با تشکر
2 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درصورت داشتن 7300روزحق بیمه درکارهای سخت وزیان آوربدون شرط سنی میتوان تقاصای بازنشستگی نمود.پرداخت 4درصدویا8درصدبعهده کارفرمامیباشد