در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

 چطور میشه شیفتهای کاری رو بصورت 8 ساعتی تنظیم کرد تا کارگر بتونه  ایام موظفی اون ماه رو پر کنه و کسر شیفت یا کسر کارکرد نیاره؟ و در تقسیم بندی  شیفتای شب هم (که بیخوابی مضاعف نسبت به شیفتای صبح وعصر داره)  بشه تقریبأ رعایت مساوات رو بین کارگران کرد؟  درضمن تمامی مراتب قانونی در اون ماه (مثل یکروز تعطیل هفتگی اجباری و...) هم مراعات بشه؟

مثلأ: در مردادماه 96 که 4 روزش جمعه و27 روزش کاریه (یعنی 198 ساعت موظفی) ،آیا میتوان 27 تا شیفت 8 ساعتی با در نظر گرفتن موارد فوق برای کارگر تعریف نمود؟ (حداقل نفرات الزامی در هرشیفت، 2 نفر و کل نفرات قسمت مربوطه، 8 نفر میباشد)
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درماده 55قانونکارنوبت کاری راتعریف نموده وبهترین نوبت کاری 8ساعته درگردش بودن صبح .عصروشب میباشدکه جمع ساعات کاردرچهارهفته متوالی نبایداز176 ساعت تجاوزنماید