در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا در کار نوبتی که شیفتهای آن بصورت  8 ساعتی میباشد، 24 ساعت (یک شبانه روز)  استراحت یا اصطلاحأ ریکاوری بعد از شیفت شب (22 شب تا 6 صبح روز بعد)، الزامیست ؟

  یا اینکه کارفرما میتواند شب بعد هم  کارگر را شیفت شب بگذارد؟  از آنجایی که خداوند بطور طبیعی شب را برای استراحت و خوابیدن قرار داده، کار کشیدن بیش از یک شب بطور متوالی از کارگر ایراد قانونی دارد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
ساعات کارگردر4هفته 176ساعت میباشداگرچنانچه کارایجاب نمایدکارگربصورت شیفتی کارنمایددرقراردادضمن عقدکارگرچنانچه شرط راپدیرفته باشدبادریافت مزایا موظف به انجام وظیفه میباشد به هرحال این نوع کارمختلط محسوب میگردد