در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

میخواستم بدانم کدام بیمه بصورت انفرادی بیمه تکمیلی انجام میده.
و بیمه تکمیلی را بیشتر برای پوشش زایمان نیاز داریم.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر در حال حاضر باردار هستین،پیشنهاد می کنم که دنبال بیمه تکمیلی برای زایمان نباشین،چون دوره انتظاری بین ۹ ماه تا یک سال داره و هیچ شرکتی بهتون پوشش زایمان رو نمیده.

ضمنا بیمه تکمیلی بصورت انفرادی ثبت نام نمیشه و حداقل بصورت خانوادگی هست.

لطفا در صورتیکه باردار نیستین ،با سایت کمک رسان ایران_بخش امداد و درمان مراجعه و از جزییات پوشش ها و هزینه های آن مطلع بشین.