در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

بیمه سلامت دارم برای هزینه های زایمان در بیمارستان خصوصی میتونم بیمه تکمیلی بشم؟

 اگه بیمه تکمیلی بشم بیمه هزینه های زایمان رو شامل میشه یا نه؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام،وقت بخیر.

اگر باردار هستین،توصیه بنده این هست که به دنبال بیمه تکمیلی نباشین،چون هیچ شرکت بیمه ای(بدلیل داشتن دوره انتظار بین ۹ ماه تا یک سال) بارداری رو پوشش نمیده.

اگه‌ قصد باردار شدن رو دارین،میتونین با مراجعه به سایت کمک رسان ایران_بخش امداد و درمان از شرایط کمک رسان ایران (sos)،مطلع بشین.