در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما و تشکر از سایت خوبتون.

من 30 سال دارم و حدود 4سال سابقه بیمه اجباری داشتم. . حدود 18 ماه هم بیمه بیکاری گرفتم .که ماه دیگه اخرین پرداختی هست.در حال حاضر خانه دار هستم. میخواستم خودم ادامه بدم ..

ممنون میشم کمکم کنید که آیا بیمه ای هست که بتونم انجام بدم و هزینه دوران بارداری بهم تعلق بگیره ؟

اگر نه چه بیمه ای مناسب من هست که هزینه زیادی نداشته باشه ولی بازنشستگی و دفترچه درمان داشته باشه؟

 هزینه ماهانه اش رو هم لطفا بفرمایید..

و ایا بیمه تکمیلی  برای  بارداری بهش تعلق میگیره یا خیرو اینکه ایا بعدا اگر کار پیدا کردم  سوابق بیمه  به بیمه اجباری تبدیل میشه؟.

خیلی خیلی سپاسگزارم از صبر و شکیبایی شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

شما در کل با بیمه بیکاری تون ۵/۵ سال سابقه دارین.

اگه بیمه تامین اجتماعی رو فقط بخاطر درمان میخواین و میخواین اختیاری واریز کنین باید ماهانه ۲۵۰،۰۰۰ تومان پرداخت کنین.(که بجاش میتونین بیمه سلامت بگیرین و براتون کاملا رایگانه و پول تون پس انداز میشه).

اگه هم برای بازنشستگی میخواین و هم برای درمان،باید حداقل تا ۵۰ سالگی واریز کنین که سابقه تون به ۲۰ سال برسه.

بیمه تکمیلی بصورت انفرادی وجود نداره و باید یا گروهی انجام بشه که نیاز به لیست تامین اجتماعی از محل کار شما داره،یا باید بصورت خانواده انجام بشه که میانگین برای هر نفر (با احتساب چکاپ و ارزش افزوده ۲میلیون تومان هزینه داره)!!

پیشنهاد بنده برای بارداری و زایمان،دفترچه سلامت هست که کاملا رایگانه و برای بازنشستگی،اگه همون حق بیمه تامین اجتماعی رو به بیمه عمر بدین،زودتر( بین ۱۵ تا ۲۵ سال) میتونین از بازنشستگیش استفاده کنین.

ضمنا سوابق بیمه تامین اجتماعی تون همیشه محفوظ هست،ولی قابلیت بازخرید شدن رو نداره(نمیتونین به تامین اجتماعی بگین بفرض ۵/۵ سال سابقه من مال شما و پولی که در این مدت بهتون دادم رو بهم پس بدین)!!!

در صورت دریافت مشاوره رایگان،حتما به بنده پیام بدین.