در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام خانمی مستمری پدر فوت  شده خود را میکیرد آیا معافیت سربازی پسر ایشان از طریق تحت تکفل قرار دادن مادر میتواند باعث شود مستمری ماهانه ایشان قطع شود؟

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
بر اساس تبصره ۳ ماده ۴۸  قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱/۱۲/۰۱ ؛ فرزندان اناث در صورت نداشتن شغل يا شوهر و فرزندان ذکور ... حسب مورد از کمک هزينه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان يا حقوق وظیفه والدين خود برخوردار میگردند.
اگر قرار باشد موضوعی زیر سوال باشد، کفالت است نه دریافت مستمری پدر فوت شده!