در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
من مشغول کاربودم که یه تیکه چوب خورد سرم افتادم زمین ومیلگرد تیزی به باسنم فرورفت و پس ازمراجعه به درمانگاه چندتا بخیه زدند  ومن فکر کردم پس از یه هفته خوب میشم وبرمیگردم به سر کار ولی متاسفانه نشد وچون من دفترچه جانبازی داشتم وتازه درشرکت مشغول کار شده بودم ومدارک جهت بیمه شدن ندا ده بودم ونمیخواستم دفترچه حانبازی من قطع بشه به این دلیل شکایت نکردم و نخواستم لیست رد بشه الان دچاراسیب دیدگی جدی شدم نمیدانم چقدر دیه به من تعلق میگیره تا بدون شکایت مبلغی را ازکارفرما بگیرم ورضایت بدهم ویا شکایت کنم چقدر به من دیه تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درحوادث ناشی ازکاررعایت مقررات والزامات برای کارگروکارفرماالزامی است درصورتی که ثابت شودعدم رعایت مقررات ازسوی کارفرمابوده کارفرمابایستی دیه به کارگربراساس رای مراجع قضایی بدهد