در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
بیمه خویش فرما هستم خواستم ببینم امکانش هست بیمه تکمیلی بشم ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

پیشنهاد بنده برای شما،شرکت کمک رسان ایران(sos) هست که بصورت خانوادگی عضو پذیرش میکنه.

اگه متاهل هستین،همه افراد خانواده و اگر مجرد هستین،تمامی اعضای زیر ۶۰ سال خانواده باید عضو بشن،و اگه هر یک از افراد بیمه تکمیلی داشته باشن،کارت عضویت هر یک که دارای اعتبار باشه مورد قبول هست و نیازی به عضو شدن آنها نیست.

برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا به سایت کمک رسان ایران_بخش امداد و درمان مراجعه نمایین.

برای دریافت اطلاعات بیشتر میتونین در پی وی بنده پیام بدین تا راهنمایی تون کنم.