در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
خواهشمندم راهنمایی کنید
آیا باتوجه به توضیحات من میتونم بیمه بیکاری بگیرم
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
محمد صادقی :

بیکار از نظر قانون بیمه_بیکاری بیمه شده ای است که بدون میل و اراده خود بیکار شده و آماده به کار باشد. براساس این قانون، چنانچه بیمه شده ای به علت تغییرات ساختار اقتصادی کارگاه مربوطه و به تشخیص وزارتخانه ذیربط و تائید شورایعالی کار، بیکار موقت شناخته شود وهمچنین بیمه شدگانی که به علت حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی بیکار شوند، می توانند از مقررات این قانون استفاده نمایند.

تشخیص ارادی بودن یا غیرارادی بودن بیکاری بیمه شده، برعهده کمیته ای متشکل از نمایندگان این سازمان و اداره کار و امور اجتماعی محل اشتغال بیمه شده است

شرایط لازم برای دریافت مقرری بیمه بیکاری:

بیمه شدگان بیکار، در صورت احراز شرایط زیر، استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را دارند:

 مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی باشند.

 تبعه کشورهای خارجی نباشند.

 مستمری بگیر بازنشسته و یا از کارافتاده کلی نباشند.

 دارای حداقل ٦ ماه سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

در زمره صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه شدگان اختیاری نباشد.

با تشکر محمد صادقی

نمایندگی بیمه سامان کاشان