در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم

از کارشناسان این چند شرکت خواهانم به این سوال بنده پاسخ واضح دهند

اسکلت بندی بیمه ی عمر در تمام شرکت های ارائه دهنده یکسان هست و این شرکت ها در اپشن های کناری بیمه عمر با هم در رقابتند ، حال سوال بنده این هست

شرکت بیمه ی ...فلان............ تو چی داری که من تو رو به عنوان شرکت بیمه کننده انتخاب کنم و اساسا وجه برتری تو نسبت به دیگر شرکت هایی که در ذیل نام میبرم چیه؟ لطفا کارشناس هر شرکتی که هستید کامل مزایای اضافی تون رو توضیح بدید تا من راحت تر به مقایسه بپردازم ممنون

شرکت های بیمه ی مد نظر اینجانب:

پاسارگاد

سامان

اسیا

البرز

کدوم؟ چرا؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از سوالات شما اینطور متوجه شدم که شما تحقیقاتی در زمینه بیمه ها داشتی واین رو به فال نیک میگیرم و بهتون تبریک میگم.

اینکه بیمه نامه مدنظرتون رو با دید باز و داشتن حق انتخاب تهیه کنین،حق شما و حق همه کسانی هست که میخوان بیمه نامه بخرن و یک عمر از مزایا و امتیازاتش استفاده کنن و بقول ما تبدیل به مشتریان وفادار و پس از اون مشتریان هوادار ما بشن.

بابت اینکه چشم بسته و با توضیح هر کسی،نمیخوای بیمه نامه رو بخری هم باز بهتون تبریک میگم و با احترام به نظرات و عقاید سایر همکارانم،تفاوتهای بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد رو خدمت تون توضیح میدم:

۱-بیمه پاسارگاد،اولین شرکتی هست که بیمه نامه عمرش دارای پوشش آتش سوزی منزل مسکونی می باشد!!

۲-تنها شرکتی هست که ۲تا از استثناعات بیمه نامه(زلزله-شورش،اغتشاش و بلوا) رو فوت در اثر حادثه محسوب و غرامت فوت بعلت حادثه پرداخت می کنه!!

۳-تنها شرکتی هست که امراض خاص رو بجای یکبار_۵ بار پوشش میده!!

۴_تنها شرکتی هست که روی بیمه نامه عمرش پوشش درمان تکمیلی(بصورت کاملا رایگان در بخش جراحی و بستری) رو ارایه میده!!

۵_اولین شرکتی که بیمه عمر را با روش پرداخت سپرده و یا توام حق بیمه بهمراه سپرده بنا نهاد!!

۶-اولین شرکتی که تا ۵۰ برابر سپرده،بیمه آتش سوزی کاملا رایگان به بیمه شدگانش ارایه نمود!!

۷-تنها شرکتی که امراض خاص رو ۵بار غرامت میده!!

۷-اولین شرکتی که پوشش نقص عضو،هزینه های پزشکی بر اثر حادثه،غرامت معافیت از پرداخت حق بیمه رو به بیمه نامه اضافه نمود!!

۸-اولین شرکتی که روی بیمه نامه عمر،تخفیف تمدید بیمه ثالث و بدنه رو قرار داد!!

و....... این قصه همچنان برای بیمه شدگان ادامه خواهد یافت.