در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (260 امتیاز)
با سلام و احترام

بنده از مرداد ماه بیکار شدم و حدود 117 ماه سابقه بیمه دارم بعد از مراجعه به اداره کار و دریافت برگه و مراجعه به شعبه بیمه و جمع آوری سوابق بیمه متوجه شدم که کارفرمای من ماه های خرداد و تیر را برای کل شرکت لیست بیمه رد نکرده است (به دلیل مشکلات مالی) شعبه بیمه هم به من گفته تا لیست این دو ماه از طرف کارفرما ارسال نشود برای من مقرری تعیین نمی کند ،چطور می توانم حداقل دفترچه بیمه خود را تمدید کنم .تا زمانی که کارفرما بتواند لیست این دو ماه رو ارسال کند. با سپاس
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
حق بیمه ای که پرداخت نشده باشد به هیچ وجه نمیتوان دفترچه بیمه را اعتبار زد.