در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام

 ببخشید من تیر 95 زایمان کردم و بعد از مرخصی زایمان مشغول به کار شدم ولی متاسفانه مجددا باردار شدم و دیماه باید برم زایمان و دیگه شرکت حاضر به همکاری با من نیست و پیشنهاد داده که قبل از زایمان برم بیمه بیکاری به نظر شما من میتونم در صورت بارداری برم بیمه بیکاری یا شرکت میتونه مبارک من از مرخصی زایمان استفاده کنم بعد برم بیمه بیکاری لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
زمان اتمام قراردادکارحائزاهمیت است،هرچندزمان استعلاجی جزسوابق کارمحسوب میگرددواستفاده ازبیمه بیکاری ازذخایربیمه بیکاری شماکسرمینمایددرهرصورت بدون میل واراده بیکارشدن شرط اولیه برقراری بیمه بیکاری است که یابایستی اتمام قراردادکارباشدیا اخراجی صورت گیردکه رای مراجع حل اختلاف ضرورت دارد.