در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باعرضه سلام و خسته نباشید

اینجانب از خرداد ۸۵ تا ۳۱ شهریور ۹۵ حدود ۱۲۲ ماه سابقه بیمه دارم و از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۹۴ تا  ۱۹ اذر ۹۴ در مرخصی زایمان  بودم. از ۳۱ شهریور ۹۵ هم تعدیل شدم و به اداره کار مراجعه کردم جهت دریافت بیمه بیکاری که مسئول آن گفتند چون از مرخصی زایمان استفاده کردی بیمه بیکاری بهت تعلق نمی گیره و تا امروز کار پیدا نکردم که بیمه شوم اکنون بعد از گذشت یکسال از اخراجم ایا راهی برای دریافت بیمه بیکاری دارم یا خیر ؟

ممنون .
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
شما باید بعد از مرخصی زایمان به کار سابق خود بر میگشتید و تا باقیمانده قرارداد مشغول به کار می شدید و بعد از تعدیل نسبت به بیمه بیکاری اقدام می کردید. در حال حاضر فکر نمیکنم امکان دریافت بیمه بیکاری داشته باشید.