در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان

من 27 سالمه با درامد ماهانه 1500م  و مجرد و بیماری خاصی هم ندارم خداروشکر ،مدتیه راجع به بیمه عمر تحقیق میکنم و تنها مشکلی که دارم این هست که مبلغ صحیح شروع بیمه ی عمر به چه شکل برای من بدست میاد؟ مساله این هست که من هم می خوام در قرار دادم حق بیمه رو تصاعدی با ضریب رشد 10 درصد انتخاب کنم (این حداقل کاریه که می تونم با توجه به نرخ تورم موجود در کشور انجام بدم) هم اینکه می خوام انچنان هم مبلغ سنگینی نشه که مجبور بشم از موارد دیگه ی زندگیم بزنم !(چون در این سن به هر حال نیاز هست که منابع مالی به جا و درست به کار گرفته بشه و حتی المقدور از اشتباهات کاسته بشه) از طرفی هم نمی خوام خودم رو فریب بدم و بگم 30 سال بعد 200 میلیون یا 300 میلیون دارم، پر واضحه که ارزش این پول اون موقع خیلی پاین تره و الان برای ما 200 میلیون خیلیه ایا باید مثل بیمه تامین اجتماعی حول  300 هزار رو هرماه بدم برای بیمه یا نه کار دیگه ای بکنم ؟

سخن کوتاه کنم لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید تا با توصیه های شما بتونم انتخاب درستی داشته باشم

پیشاپیش از لطف دوستان کمال تشکر را دارم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

صادقانه و صمیمانه از بابت اینکه به بیمه عمر و‌مزایای این بیمه اعتقاد و اعتماد دارین،صمیمانه تبریک عرض می کنم.

اینکه شما بیمه نامه رو با چه حق بیمه ای ثبت نام کنین،به خودتون بستگی داره.

ولی اگه شما به حق بیمه ای که باید به تامین اجتماعی بپردازین فکر کنین،میبینین که مزایای بیمه عمر با همون حق بیمه،خیلی بیشتر به نفع تون هست.

شما سوابق تامین اجتماعی رو نمیتونین بازخرید کنین و‌سابقه تون فقط قابل ادامه دادن هست تا حداقل ۱۰ سال و حداکثر ۳۰ سال که معادل همون سنوات پرداختی حقوق دریافت می کنین.اگر پرداختی تون ۱۰ سال باشه،فقط۱۰ روز حقوق دریافت می کنین.

پیشنهاد بنده برای ثبت نام بیمه تون بین ۱۵٪ تا ۲۵٪ از درآمد ماهانه تون هست بصورت سالانه و ۶ ماهه، و در غیر اینصورت ۳ماهه و ماهانه هم میتونین ثبت نام کنین.

اگر به حق بیمه پرداختی تون به چشم پس انداز نگاه کنین،خیلی راحت تر  ثبت نام بیمه با مبالغ بالا رو در دستور کار خودتون قرار خواهید داد.

برای این منظور باید حتما برنامه ریزی کنین و این رو بدونین که کم و زیاد کردن حق بیمه در هر سال بیمه ای،دست خودتون هست و اگه بفرض حق بیمه سال ششم تون شد سالانه ۷ میلیون و توان پرداختش رو نداشتین،با یه درخواست ساده میتونین مبلغ مورد نظرتون رو اعلام کنین،و نیز اگه برعکسش خواستین حق بیمه تون رو بیشتر از این مبلغ هم پرداخت کنین،میتونین باز هم با اعلام درخواست،حق بیمه تون رو افزایش بدین.