در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
در یک شرکت پیمانکاری مشغول بکار هستم. تا پایان قرارداد پیمانکاری شرکتمون هنوز ۶ ماه مونده. بهم نامه عدم نیاز دادن و به نوعی اخراج شدم. میخوام بیمه بیکاری بگیرم ولی به اداره کار که مراجعه کردم میگن چون قرارداد شرکتی که براش کار میکنم پیمانکاریه بهم بیمه بیکاری تعلق نمیگیره. در حالیکه سهم بیمه بیکاریم هر ماه توسط شرکتمون پرداخت شده. طبق چه قانونی اینو میگن؟
من که جستجو میکنم در همه قوانین اگر بیشتر از ۲ ماه از قرارداد شرکت پیمانکاری مونده باشه و پرسنلش اخراج بشن بیمه بیکاری تعلق میگیره!
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگر خاتمه قرارداد کار همزمان بااتمام پروژه باشد امکان برقراری بیمه بیکاری به دلیل اطلاع کارگر از زمان خاتمه کار بر اساس نظریه وجودندارد.
اما اگر اخراج در اثنای قرارداد باشد و قصوری متوجه کارگر نباشد به موجب رای مراجع حل اختلاف برقراری بیمه بیکاری میصور میباشد