در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
شرایط دریافت وام بیمه گذار حقوقی در بیمه عمر چگونه است و با چه سودی محاسبه می شود؟!
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه گذاران حقوقی،معمولا شرکتها و یا سازمانهایی هستن که درصدی از حق بیمه را بعنوان بیمه گذار به شرکت بیمه پرداخت می نمایند و به همان میزانی که در پرداخت حق بیمه مشارکت می نمایند،به همان میزان نیز از وام و مزایای مالی بیمه نامه منتفع میشن.

اگر زمان صدور بیمه نامه مورد بحث شما قبل از تاریخ  اول شهریور ماه ۱۳۹۵ باشه،میزان سود  وام آن با سود ۲۲٪ محاسبه میشه و در سر سال بیمه ای سود ۱۸٪ بحساب ذخیره آن واریز خواهد شد.

اگر بیمه نامه بعد از این تاریخ صادر شده باشه،میزان سود وام بشرح ذیل خواهد بود:

۱-در ۲ سال اول،میزان سود وام ۲۰٪=۴+۱۶

۲- در ۲ سال بعد،میزان سود وام ۱۷=۴+۱۳

۳- از سال پنجم به بعد سود وام ۱۴=۴+۱۰