در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

برای ارسال لیست بیمه در یک کارگاه برای اولین بار میخواهیم از ماده 80 استفاده کنیم

آیا هنوز این ماده وجود دارد ؟ و اینکه شرایط استفاده از این ماده و روند ارسال لیست بیمه و مبالغ پرداختی سهم کارگرو کارفرما را شرح دهید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

ماده 80 مربوطه به برنامه پنجم توسعه بوده است که در پایان سال 1395 دوره آن نیز منقضی شده است، اما در برنامه ششم توسعه ماده 71 به شرح زیر جایگزین آن گردیده است:

برای ترغیب کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی و تعاونی به جذب نیروی‌ کار جوان، چنانچه طی اجرای قانون برنامه نسبت به جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مدرک حداقل کارشناسی به صورت کارورزی اقدام نمایند، از پرداخت سهم بیمه کارفرما برای مدت دو سال از تاریخ شروع به کار معاف می‌باشند.

تبصره- آیین‌نامه‌ اجرائی این ماده شامل شیوه معرفی، زمینه‌‌های کاری اولویت‌دار و نحوه تأمین هزینه به پیشنهاد سازمان، سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبق بودجه سنواتی به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.