در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

 خدمت اساتيدمحترم.

من درشركتي كار ميكنم كه در بعضي از هفته ها : سه هفته ساعت كاري بين 7 صبح تا 19 عصر بوده و يك هفته نيز 19 تا 7 صبح كار ميكنم و همچنين بعضي از ماهها سه هفته ساعت كاري 19 تا 7 صبح و يك هفته 7 صبح تا 19 ميباشد. يعني دريك ماه يك هفته شبكار سه هفته روزكار و يك ماه ديگر برعكس.

خواستم بدانم كه آيا نوبتكاري بنده در هر دو ماه مربوطه 22.5% خواهد بود يا 15% يا 10%.

ممنون
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه شیفت شما به صورت مرتب و چرخشی در یک ماه نیست به شما حق شبکاری (به تعداد ساعات شب) تعلق میگیرد.