در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام

با توجه به قانون جدید شخص ثالث که از تاریخ 29-3-95 به اجرا در آمده و به راننده مقصر حادثه دیه پرداخت میشود من در تاریخ 18-8-95 بیمه موتورم را تمدید کردم  و در تاریخ 25-3-96 تصادف کردم و به شرکت بیمه برای دریافت دیه مراجعه کردم و گفتن به شما تعلق نمیگیرد و فقط شامل کسانی میشود که بیمه خودرو را از تاریخ 23-5-96 تمدید کرده اند شامل میشود و شامل بیمه نامه های قبلی نمیشود میخواستم بدونم که ایا این صحبت درست است یا نه یا شامل من هم میشود و اگر شرکت بیمه همکاری نکرد من میتوانم شکایت کنم یا نه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام
ارزوی سلامتی برای شما دارم
بله به شما تعلق میگیره . شما میتونید علیه شرکت بیمه گر طرح شکایت کنید . ماده ۳ قانونی که بهش استناد کردید مصوب سال ۹۵ است .