در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (140 امتیاز)
با سلام

قبلا سوال کردم ولی جواب قانع کننده داده نشده با اینکه پایان کار برای هر سال یک ماه ماه میباشد آیا بغیر از یکسال برای تمامی بازنشستگان ۱۵ روز پاداش یعنی جمعا ۴۵ روز که در طول ۲۰ سال برای کل باز نشستگان داده شده یعنی بصورت عرف شده و الان میتواند برای بازنشستگان بغیر از یک ماه آن ۱۵ روز را ندهد و آیا میتوان شکایت و نتیجه گرفت؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
دوست عزیز فکر میکنم قبلا هم پاسخ این سوال رو داده باشم.

کارفرما هیچ تکلیفی بابت پرداخت بیشتر از 30 روز حق سنوات به کارگر ندارد. عرف کارگاه بیشتر در مواردی از قبیل ساعات کاری و استراحت و ... در نظر گرفته می شود.