در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
تفاوت بیمه عمر و بیمه بازنشستگی در چیست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه منظورتون از بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی هست،باید خدمت تون عرض کنم که این تفاوت بسیار زیاد و فاحش هست.

اگه منظورتون بیمه های عمر و بازنشستگی هست،در بیمه نامه های عمر داشتن پوشش های بیمه ای هدف هست نه بازنشستگی،و بنابراین اندوخته بیمه نامه نسبت به بیمه نامه هایی که فقط بازنشستگی دارن تفاوتهای زیادی داره،چون در اون بیمه نامه ها( بازنشستگی) پوشش بیمه ای نزدیک به صفر هست!! وفقط بحث اصلی،بحث داشتن ذخیره(پس انداز ) می باشد.