در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
در پاسخ سوالاتی مانند این سوال مرتب قید شده که در صورتی که دختر شاغل نباشد مستمری پدر تعلق می گیرد.

آیا با وجود دریافت حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی این قانون نقض نمی شود و می توان حقوق پدر را دریافت نمود؟
2 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
پرداخت دو حقوق به طور همزمان از دو صندوق دولتی خلاف قانون میباشد
توسط (140 امتیاز)
طبق تغییر قانون  مدیریت  خدمات کشوری  و دایمی شدن آن طبق ماده 110 تبصره سه امکان بهره بندی  از دو حقوق همزمان با شرایط  امکان پذیر میشود  این قانون به محض تصویب در مجلس لازم الاجرا می باشد
توسط (260 امتیاز)
با سلام  من افرادی را میشناسم که خودشان بازنشسته ومطلقه هستند و برای حقوق پدر در خواست داده اند ولی موفق به دریافت حقوق پدر نشدند و این موضوع خلاف قانون مطرح شده
توسط (140 امتیاز)
به محض تصویب قانون مدیریت امکان بهره  مندی از  دو حقوق امکان پذیر میباشد.