در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

با سلام بنده با 28 سال سابقه در تامین اجتماعی و حقوق 3.000.000 تومان در حال سپری کردن 2 سال آخر خدمت خود می باشم

سوال بنده در مورد افزایش حقوق در نیم سال دوم است ، آیا افزایش 14 % حقوق در نیم سال دوم از نظر تامین اجتماعی مشکلی دارد ؟ ؟ ؟

و اینکه در سال جدید افزایش 20 % حقوق از نظر تامین اجتماعی اشکال دارد ؟ ؟

البته در مورد سال جدید بنده اگاهی دارم که نرخ افزایش از طریق دولت اعلام میشود که در سال 96 نرخ افزایش حقوق 14.5 % بود اما امکان افزایش بیشتر از نرخ اعلامی وجود دارد یا خیر

و اینکه در سال چند بار می شود حقوق را افزایش داد ؟ ؟

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

به دلیل محاسبه میانگین حقوق براساس دوسال اخر حقوق بیمه شده براساس قانون توسعه 6اقتصادی افزایشات غیر متعارف تاثیری درمحاسبه میانگین 5سال اخر ندارد وهمان دوسال اخرملاک محاسبه خواهد بود لذا افزایشات از نظرتامین اجتماعی تاثیردر کاهش حقوق محاسبه 60ماه اخر را ندارد