در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (240 امتیاز)
سلام  گفتید که نمیشه وقتی بیمه تامین اجتماعی رد میشه از دفتر چه درمانی  ارتش استفاده کرد؟

 آیا کسی که از اول  مهر تا  آخر اردیبهشت سال بعدش بیمه تامین اجتماعی هستش و ماه خرداد و سه ماه تابستان  هیچ بیمه ای براش رد نمیشه و دوباره از اول مهر تا آخر اردیبهشت براش بیمه تامین اجتماعی  رد بشه آیا ميتونه  تو اون چند ماه که بیمه نداره از دفترچه درمانی ارتش استفاده کند و از اول مهر دوباره بره بیمه تامین اجتماعی یعنی کلا هشت ماه تامین اجتماعی باشه چهار ماه از دفترچه درمانی  ارتش استفاده کنه؟

 اگر میشه لطفا راهنمایی کنید چطوری این کار کنه
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
چنانچه استحقاق درمان بیمه ارتش را داشته باشید بله میتوانید