در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

 پروانه کسب دامداری دارم . اما گارگاه دامداری داخل شهر هستش یا موردی برای تایید مکان ، از نظر بیمه تامین اجتماعی هستش .؟ بعد اینکه برای تایید مکان ، ناظر بهداشت یا کارشناس بهداشت هم باید تایید کنه ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
تایید محل کارگاه با نظر سازمان تامین اجتماعی نمیباشد چنانچه شما پروانه بهره برداری یا کسب معتبر داشته باشید اجاره نامه یا سند کارگاه مشخص باشد و کارگاه فعال باشد می توانید کدکارگاه دریافت نموده و بعد از بازرسی بازرسان سازمان تامین اجتماعی حق بیمه کارکنان را واریز نمایید.