در سایر توسط
سلام آیا برای سرقت دام هایی نظیر گوسفند و بز بیمه ای وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
از آنجایی که دام جزء اموال می باشد و پوشش سرقت را میتوان برای تمامی اموال از شرکت های بیمه درخواست نمود.

در حال حاضر برای پوشش سرقت در قالب پوشش جانبی بیمه آتش سوزی عرضه می شود. اگرچه پذیرفتن این ریسک شرایط و مقدماتی دارد. از جمله اینکه اقدامات امنیتی و الزامات ضد سرقت و ... باید از طرف بیمه گذار صورت گیرد.

در قالب بیمه باربری هم می توان پوشش سرقت را در قالب پوشش جانبی باربری، درخواست نمود.