در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

 بنده حدود۱۳ سال سابقه کار دارم سال ۹۰ حدودا یکسال از بیمه بیکاری استفاده کردم.
شرایط استفاده مجدد از بیمه بیکاری (باتوجه به سابقه ام حدود۱۴ماه باقیمانده) چگونه میباشد؟
حدودا سه سال بیمه مشاغل ازاد ردکرده بودم ۸ ماه اخیر سابقه بیمه اجباری داشتم،

 برای استفاده مجدد از بیمه بیکاری ۸ ماه سابقه با قرارداد کافی است یا باید یکسال باشد؟

تاریخ اتمام قرارداد رو نمیدونم پر شده از قبل یا نه؟

 بدلیل مشکل با کارفرما مدرکی هم دستم نیست

لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با ید یکسال در آخرین کارگاه سابقه بیمه داشته باشید.

با توجه به سابقه بیمه شما ، می توانید بعد از یکسال مجددا تا 14 ماه از بیمه بیکاری استفاده کنید.