در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

سال 93 ، 18 ماه بیمه بیکاری به من تعلق گرفت 12 ماه را استفاده نمودم و دوباره بازگشت به کار نمودم. الان 15 ماه سابقه مجدد بیمه دارم و متاهل می باشم.

آیا دوباره بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد و این که چند ماه شامل بیمه بیکاری میشوم؟ 6 ماهی که از دوره قبلی استفاده نشده است بازم تعلق میگیرد؟ در زمان دریافت مقرره بیمه بیکاری بارداری صورت گیرد چطور محاسبه میگردد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر در آخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه بیمه داشته باشید می توانید مجددا از بیمه بیکاری باقی مانده استفاده کنید.

مرخصی زایمان فقط در صورت اشتغال به کار و بیمه پردازی توسط کارفرما قابل استفاده می باشد.